Jackpot i Lotto på lørdag

Jackpot med mange millioner i Lotto

Lørdag er der igen Jackpot i Lotto med 15,8 millioner kroner i 1. præmiepuljen til syv rigtige og 8,7 millioner i Trumf-puljen. Spil med HER.

Sikke en fin uge, det bliver, der er gode præmier i alle de forskellige spil fra Danske Spil.

I lørdags havde heller ingen af Lotto-spillerne held til at ramme de syv rigtige vindertal, og derfor lever 1. præmiepuljen i lotto videre til denne uge, hvor vi så til gengæld også kan se frem til en ordentlig en af slagsen.

Har du lyst til at vinde masser af millioner, så udpeg dine lykke vindertal i lørdagslotto inden lørdag klokken 18 – og husk at sætte Trumf på spillet. Samlet set har du chancen for forgylde din bankkonto med over pænt over 24 millioner kroner.

Er du derimod til endnu større tal, så er det på fredag at det nye europæiske Euro Jackpot Lotto har premiere. Hver uge er der 63 millioner eller derover kroner til et heldigt asen! Kan det friste dig? Så spil med HER.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *